Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
07.11.2020
18:43
Teniški klub Krško, turnir, november 2020
Grafika: ePosavje
Na igriščih Teniškega kluba Krško od petka do nedelje potekata teniška turnirja v članski kategoriji za moške in ženske.

Članska teniška turnirja v Krškem

KRŠKO Na treh igriščih pod balonom od petka do nedelja potekata članska teniška turnirja za Odprto prvenstvo Krškega, na katerem sodeluje 32 moških in 27 žensk.

Karin Dirnbek z dvema kravatama napredovala v 2. krog

V ženskem delu turnirja sta nastopili dve članici domačega kluba, 14-letna Karin Dirnbek je v prvem krogu s 6/0, 6/0 premagala Katarino Jež (Gibi), nato pa v 2. krogu turnirja s prav takšnim rezultatom izgubila proti  prvi nosilki turnirja Noki Jurič (Branik Maribor). Ana Oparenovič je v prvem krogu turnirja proti Niki Zupančič (Otočec) dobila prvi niz s 7/6 (na 3 v podaljšani igri), drugi niz je s 6/2 dobila Novomeščanka, ki je nato v odločilni podaljšani igri do 10 domačinki prepustila zgolj dve točki in se veselila napredovanja.

Od Posavcev v 2. krogu Marič in Sotler

V moškem delu turnirja je bilo več posavskih predstavnikov, v 2. krog sta se uspela uvrstiti Nejc Marič in Matic Sotler, v 1. krogu pa so izpadli Grega Sevšek, Andraž Sotler in Aljaž Zajc.

Turnir lahko v živo spremljate prek spleta

V domačem klubu so poskrbeli tudi za spletni prenos vseh srečanj na treh igriščih pod balonom, turnir lahko v živo spremljate prek spletnega naslova www.tkkrsko.si.

(bš)

krško
teniški klub krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja