Skip to main content
V Posavju 5.8° C Sreda, 24. 2024
07.09.2021
10:55
RK Sevnica, sezona 2021/2022
Foto: RK Sevnica
Sevniški rokometaši bodo po uspešni lanski sezoni v 1. B slovenski rokometni ligi, tam nastopali tudi v sezoni 2021 / 2022. Glavni trener in njegov pomočnik ostajata, v igralskem kadru nekaj sprememb.

Sevničani lani prvi v Ligi za obstanek

SEVNICA V lanski korona sezoni je sevniškim rokometašem le malo zmanjkalo, da bi se uvrstili v ligo za prvaka, v kateri je nastopilo najboljših šest ekip lige. So se pa zato odlično predstavili v drugem delu sezone, ko so si obstanek med 1. b ligaši priborili še pred zadnjim krogom. Še več, ligo za obstanek so prepričljivo dobili z devetimi točkami naskoka pred drugouvrščeno ekipo in so v petih srečanjih štirikrat zmagali in enkrat odigrali neodločeno.

Plazar ostaja trener

V novo sezono se podajajo z nekaj novimi obrazi v ekipi, katere glavni trener bo tudi v novi sezoni Primož Plazar, njegov pomočnik pa Iztok Godec. Sevniški ekipi bo v novi sezoni 1. B slovenske rokometne lige poveljeval kapetan Alen Zorič, ekipo pa sestavljajo še Amel Fatić, Gašper Perko, Tim Vidmar, Jakob Štarkl, Rok Kozole, Marko Mastnak, Nejc Mrgole, Klemen Nunčič, Luka Cigler, Timi Kroflič, Liam Kovačič, Tim Kolman, Tilen Daks, Jan Knez, Nik Blatnik, David Kuhar, Blaž Kovač in Blaž Koritnik.

(bš, eP)

rokomet
sevnica
rk sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja