Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
28.07.2021
11:16
Foto: arhiv ePosavje
Glavni cilj NK Krško v sezoni 2021/2022 je uvrstitev v zgornji del lestvice druge nogometne lige. Ponuditi želijo priložnost mladim igralcem.

Priprave članske ekipe NK Krško pred začetkom sezone 2021/2022 

Člansko moštvo NK Krško se je julija intenzivno pripravljalo na novo sezono in borbo s konkurenco v 2. SNL. V poletnem prestopnem roku je ekipa doživela kar nekaj sprememb. Nekaj igralcev je odšlo, zato je vodstvo poiskalo nove okrepitve. V članskem moštvu NK Krško so ostali igralci, ki so v obiskovali domačo nogometno šolo  - Jure Ribič, Žiga Ribič, Primož Vidmar, Mateo Smiljanič in Martin Vrdoljak.

Nove moči in načrti pomlajene postave

Ekipi so se pridružili Matic Predanič ter mlada upa iz mladinske šole NK Krško, Nik Gorenc in Borna Kauzlarić. V ekipi je ostal tudi Jaka Korošec, ki pričenja drugo sezono v NK Krško. Moštvo so okrepili še igralci, ki so prišli iz drugih klubov in sicer Matteo Tomiček (ND Gorica), Blaž Stopar (Olimpija), Erwin Tiganj (Spittal, Avstrija), Ognjen Bubnjević (Krka), Žan Baskera (posojen iz Olimpije), Matic Kurent (Domžale), Ante Banić (HNK Gorica), Jurica Jurčec (Dinamo Zagreb), Mateo Barać (Junak Sinj), Kristijan Stanić (Zrinjski Mostar), Jurica Lovrić (U.D.H.S.A., Španija), Sandro Zukić (U.S.D. Adriese, Italija). 

Mlada ekipa NK Krško bo že v nedeljo, 1.8.2021 iskala zmago v Lendavi.

Glavni cilj NK Krško pa ostaja, da ponujajo priložnost mladim in perspektivnim igralcem, hkrati pa se želijo uvrstiti v zgornji del lestvice 2. SNL.

nk krško

Pridružite se nam