Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
21.03.2019
13:15
Grafika: organizatorji
Krosmintonska zveza Slovenije ta konec tedna v Laškem pripravlja ICO Crossminton Slovenian Open 2019, mednarodni turnir v krosmintonu, na katerem pričakujejo skoraj 200 tekmovalcev.

Tekmovanje je del svetovne serije

Letošnje tekmovanje bo že enajstič

Kot so sporočili organizatorji, je na dogodek prijavljenih skoraj 200 tekmovalcev, ki bodo nastopili v 17. kategorijah, tekmovalci pa prihajajo iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Slovaške, Litve, Češke, Rusije, Nemčije, Švice, Japonske, Francije, Bolgarije, Avstrije, Srbije in Poljske.

Krosminton je šport za vse ljubitelje igre z loparji na vseh podlagah, na zunanjih in notranjih površinah.

Na tekmovanju tudi Radečani

Na tekmovanju, ki je del svetovne serije in najvišjega ranga 1000 točk, bodo nastopili tudi člani Krosminton kluba Radeče. Slovenski predstavniki bodo sicer nastopili v vseh kategorijah, kjer pričakujejo lepo bero medalj in točk, ki bodo že pokazatelj zmožnosti uspehov na svetovnem prvenstvu julija v Budimpešti.

Vstop prost

Turnir v Laškem je sicer prvi tradicionalni turnir v sezoni z največjo udeležbo, ki ga slovenska krosmintonska zveza gosti že 11. leto. Vstop na turnir bo prost, tekmovanja bodo potekala v soboto in nedeljo v dvorani Tri lilije - v soboto med 9. in 19. uro te v nedeljo med 9. in 16. uro.

(bš)

radeče
napovednik

Pridružite se nam