Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
31.03.2022
08:53
NK Posavje Krško
Foto: Adrijan Kulčar
V 3. državni nogometni ligi vzhod je do konca prvenstva še 9 krogov, člani NK Posavje Krško so v treh spomladanskih krogih zabeležili tri zmage.

V treh spomladanskih krogih tri prepričljive zmage

Člani NK Posavje Krško so v prvih treh spomladanskih krogih 3. slovenske nogometne lige vzhod zabeležili tri zmage, v zadnjih dveh krogih so z rezultatom 3:1 najprej premagali Podvince, nato pa še Dravograd. V naslednjih dveh sobotah jih čakata še dve tekmi v Krškem, to soboto proti Šmartnem in naslednjo proti Zrečam. 

Tri okrepitve: Jurečič, Božič, Bučar

Članska ekipa po lanskoletni zmagi v 4. ligi brez izgubljene točke letos prvič nastopa v 3. ligi, pred spomladanskim delom prvenstva so se okrepili z nekaterimi znanimi igralci, v ekipo NK Posavje Krško so prišli Žiga Jurečič, David Božič in David Bučar.

Cilj v naslednji sezoni? Napad na 2. ligo

Bučar pravi, da se je za NK Posavje Krško odločil, "ker je v ekipi veliko domačih fantov, kjer se odlično razumemo, ter da jim pomagam v tej sezoni čim višje po lestvici navzgor (zaostanek za 7-uvrščenim Vidmom znaša vsega štiri točke). Za naslednjo sezono pa napad na 2. ligo, če bomo ostali skupaj in delali tako pridno dalje. Cilji so torej, da pripomorem svoji ekipi po najboljših močeh, do čim višjih uvrstitev."

nk posavje krško
nogomet
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja