Skip to main content
Torek, 16. april 2024
11.04.2022
20:24
Zgodovinski uspeh kostanjeviške odbojke
Foto: OK Kostanjevica na Krki
Sobotna uvrstitev kostanjeviških odbojkarjev v 1. B državno odbojkarsko ligo še vedno odmeva. Vodja kluba Ervin Felicijan pravi, da se je z uvrstitvijo poplačalo vso delo in vsa odrekanja.

Po zgodovinskem uspehu kostanjeviških odbojkarjev

KOSTANJEVICA NA KRKI Kot je po sobotni veliki zmagi v povratnem srečanju za uvrstitev v 1. B državno odbojkarsko ligo povedal trener Kostanjevičanov Boštjan Tomazin, je bila to velika zmaga za kostanjeviško odbojko. "Fantje se niso ustrašili, ampak ravno nasprotno. Zaigrali smo sproščeno in bili boljši nasprotnik skozi celotno srečanje ter se zasluženo uvrstili v prvo ligo."

Največji uspeh kluba v 16-letni zgodovini

V 16-letni zgodovini Odbojkarskega kluba Kostanjevica na Krki je uvrstitev v 1. B državno odbojkarsko ligo njihov doslej največji uspeh. Nepogrešljiv člen že od samega začetka delovanja kluba je vodja Ervin Felicijan povedal, da "gledati naše fante, kako so leteli po igrišču in si prigarali zmago je nekaj najlepšega in neprecenljivo. Vso delo in vsa odrekanja so se danes poplačala."

Kostanjevica diha z odbojko

Kostanjevičani so v domači dvorani izgubili le v zadnjem krogu rednega dela prvenstva v 2. ligi. "Vzdušje, ki ga imamo na domačih tekmah od sprostitve protikoronskih ukrepov naprej pa je neverjetno. Kostanjevica diha z odbojko in to se vidi na vsakem koraku," dodaja Felicijan.

Naslednja sezona bo velik korak naprej

In kako naprej? V klubu pravijo, da bo sedaj čas za umiritev glav in za dober počitkek. Strokovnemu vodstvu kluba misli že uhajajo v naslednjo sezono, ki bo za klub velik korak naprej, tako v tekmovalnem kot organizacijskem smislu.

Cilji ostajajo enaki

A cilji kostanjeviškega kluba ostajajo enaki - v Kostanjevici želijo še naprej skrbeti za zdrav razvoj otrok v kraju in širše ter hkrati z načrtnim in sistematičnim delom prihajati do vrhunskih rezultatov. 

odbojka
kostanjevica na krki

Pridružite se nam