Skip to main content
V Posavju 7.1° C Četrtek, 25. 2024
30.09.2021
09:24
Foto: arhiv ePosavje
Na tekmi 9. kroga 2. slovenske nogometne lige so brežiški nogometaši na domačem igrišču izgubili z ekipo Roltek Doba. Sodnik Nejc Gergič je imel veliko dela, skupaj je pokazal sedem rumenih kartonov.

Wekew bo počival tri tekme

BREŽICE Brežiški nogometaši so v 9. krogu 2. slovenske nogometne lige izgubili z Roltek Dobom, glavni sodnik Nejc Gergič pa je nogometašem pokazal sedem rumenih kartonov, v 68. minuti pa je domačinu Maapehu Wekewu pokazal rdeči karton. 

280 evrov kazni in tri tekme počitka

Disciplinski sodnik je po 9. krogu lige potegnil črto in v zapisniku z 280 evri kazni kaznoval NK Brežice 1919 zaradi "nešportnega vedenja več igralcev in uradne osebe, petih rumenih kartonov in rdečega kartona ter zaradi opomina uradni osebi." Maapeh Wekew bo zaradi izključitve, "nasilnega štarta" pišejo v zapisniku, počival tri tekme.

Kazen tudi za Kranjčane in Novogoričane

Ob 200 evrov so zaradi petih rumenih kartonov v NK Triglav Kranj, 500 evrov kazni bodo zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, ko so ti večkrat prižgali bakle, v blagajno Nogometne zveze Slovenije vplačali Novogoričani. Pri določitvi kazni je disciplinski sodnik upošteval predkaznovanost in upošteval pisno izjavo kluba.

(eP)

nogomet
nogometni klub brežice
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi