Skip to main content
V Posavju 12.7° C Sobota, 15. maj 2021
26.04.2021
08:16
Iz naših občin - Sevnica
Grafika: ePosavje TV
V seriji mesečnih pregledov po posavskih občinah poglejmo, kaj vse se je v občini Sevnica dogajalo v marcu 2021.

Iz naših občin - Sevnica, marec 2021

Gradnja atletskega stadiona v Sevnici

Sevniški svetniki so se seznanili z izvajanjem del na projektu gradnje stadiona. Gradnja tega športnega objekta na območju športno-rekreacijskega centra pri bazenu in teniških igriščih je namreč zaradi nepredvidljivega zemljišča zastala.

Obisk Cveta Uršiča na Impoljci

Državni sekretar na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Cveto Uršič je skupaj z županom Občine Sevnica Srečkom Ocvirkom obiskal Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca. Na srečanju so govorili o življenju in delu v domu v času epidemije ter o nadaljnjem razvoju na področju sociale, predvsem varstva starejših.

Gospodarske javne službe v občini Sevnica

Člani Občinskega sveta Občine Sevnica so na seji v odločanje dobili predlog cen izvajanja storitev javne službe za oskrbo s pitno vodo, odvajanje komunalne in padavinske odpadne vode, čiščenje komunalne odpadne vode in ravnanje z odpadki ter sprejeli potrjene in zaračunane cene, ki ostajajo na praktično enaki ravni.

Nik Anikis

Neo-renesančni slikar Nik Anikis Skušek je, kljub svoji mladosti, uveljavljen tako doma kot v tujini. Za njim je enajst let slikarske izobrazbe, po zaključeni akademiji za likovno umetnost v Ljubljani je študiral še v Firencah. Nedavno je prejel eno najbolj prestižnih nagrad v slikarstvu na svetu ARC Staff Award za delo Prekletstvo Tritona. Obiskali smo ga v Sevnici.

(eP)

eposavje tv
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja