Skip to main content
V Posavju 21.8° C Sobota, 2. julij 2022
21.05.2019
20:00
Grafika: AnsatTV
Kaj so tokrat pripravili v oddaji Posavski tednik, ki je na Ansat TV in na ePosavje.com na sporedu vsak torek zvečer? Več v nadaljevanju novice in ob 20. uri na televiziji.

Posavski tednik 361, 21. maj 2019

Začetek gradnje novega vrtca na Senovem, dan odprtih vrat na Finančnem uradu Brežice, naj prostovoljec in prostovoljska organizacija v Krškem, Eko tržnica in prireditev Jaz plešem so nekatere od tem tokratnega Posavskega tednika.

Časovnica za lažje spremljanje oddaje:

  • 0:18 Gradnja vrtca na Senovem
  • 2:30 Seja sveta regije Posavje
  • 5:37 Dan odprtih vrat Finančnega urada Brežice
  • 9:46 Naj prostovoljec 2019 v Krškem
  • 14:50 Kratke vesti iz Posavja (NEK v aprilu 2019, druženje motoristov Sunny riders v Leskovcu pri Krškem, Pesem Posavja 2019)
  • 16:32 Eko tržnica v Krškem
  • 21:42 Jaz plešem! Plesna predstava v Krškem
  • 25:46 Veteranski rokometni turnir v Dobovi

Gradnja vrtca na Senovem

Na Senovem bo Občina Krško v letošnjem letu začela z gradnjo novega, osemoddelčnega objekta vrtca na novi lokaciji.

Seja Sveta regije Posavje

Posavski župani so se skupaj s predstavniki Regionalne razvojne agencije Posavje sešli na seji Sveta regije Posavje, na kateri so predstavili poročilo o predsedovanju v minulem letu in imenovali novega predsednika sveta.

Dan odprtih vrat Finančnega urada Brežice

Na Finančnem uradu Brežice so pripravili dan odprtih vrat, na katerem so na informacijskih točkah v avli urada obiskovalcem predstavili področja dela. V okviru dneva odprtih vrat so si zainteresirani lahko ogledali tudi službeno vozilo mobilne enote.

Naj prostovoljec 2018 v Krškem

V Krškem so izbrali naj prostovoljki in naj prostovoljsko organizacijo v letu 2018. Nagrade in priznanja so prostovoljci prejeli na zaključnem dogodku v okviru nacionalnega tedna prostovoljstva v Dvorani v parku v Krškem.

Kratke novice iz Posavje

V tokratnih kratkih novicah iz Posavja o delovanju Nuklearne elektrarne Krško v aprilu, druženju motoristov v Leskovcu pri Krškem in začetku pevskih koncertov Pesem Posavja.

Eko tržnica v Krškem

Osnovne šole iz občin Krško in Kostanjevica na Krki, Vrtec Brestanica ter številni ponudniki ekoloških izdelkov so se predstavili na tradicionalni Eko tržnici v Krškem.

Jaz plešem!

Jaz plešem! Je naslov plesne predstave, ki jo je pripravil oddelek za sodobni ples Glasbene šole Krško. Plesna predstava je bila obenem otvoritveni regijski dogodek v Tednu ljubiteljske kulture Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

Veteranski rokometni turnir v Dobovi

V Dobovi so pripravili mednarodni rokometni turnir za veterane in veteranke, na katerem je sodelovalo sedem moških in pet ženskih ekip iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Slovenije.

 

Ansat TV

posavski tednik
ansat tv
krško
brežice
sevnica
radeče
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja