Skip to main content
V Posavju 12.1° C Torek, 27. september 2022
13.03.2019
09:27
Vstop v dijaška leta je nekaj edinstvenega, nekaj nepozabnega in definitivno nekaj zelo stresnega.

Kot že vrsto let, je tudi to šolsko leto Društvo študentov Brežice poskrbelo, da omili stres in prvi napor dijakov ob prestopu na novo stopničko.


Sobotni večer, 16. februarja 2019, se bo zagotovo vtisnil v noro odbit spomin prav vsem, ki so bili prisotni v MC Klub Brežice. Večer kjer smo obeležili prehod osnovnošolcev v »fazansko« leto sta začela DJ-a Crisman Wortex in DJ Puček. S svojo energijo sta neučakane dijake zagrela tako, da že v kratkem času nihče ni občutil februarskega minusa. Stopnjo zagretosti pa je nadaljeval glavni gost večera, kdo drug kot Challe Salle!

S svojo dobro voljo, občutkom za publiko in seveda glasbenimi hiti je osrečil in spravil nasmeh na lica prav vsakemu prisotnemu. Tako so vsi prisotni ta večer vzeli »lagano« in odmislili vse skrbi, ki povzročajo, da imajo vsega »poln kufer«.

Da pa so obiskovalci pustili bunde počivati še nekaj časa po koncertu glavnega gosta, je zopet poskrbel duo DJ-ev. V čast in veselje je bilo podpreti mlade glasbene upe, že kaj kmalu pa se bomo na z glasbenim dogodkom in Društvom študentov Brežice srečali na tradicionalnem DŠB Festu!

Društvo študentov Brežice

brežice
društvo študentov brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja