Skip to main content
V Posavju 28.7° C Sreda, 10. avgust 2022
25.03.2019
09:11
Foto: Luka Rudman
Ajdovski punk rockerji Elvis Jackson veljajo za eno najuspešnejših domačih zasedb, ki si je svojo slavo prislužila tudi na mnogih koncertnih prizoriščih po vsej Evropi.

 V 20 letih so nastopili skupaj z zasedbami kot so Faith No More, Sepultura, Anthrax, Fishbone, The Offspring, Asian Dub Foundation in številnimi drugimi. Od prvega dne bogate kariere veljajo za bend, ki slovi po nepozabnih, s pozitivno energijo nabitih nastopih. In prav zato so bili večkrat proglašeni za najboljši koncertni rock bend v Sloveniji!

Pol elektrika & pol akustika

Na koncertni turneji ob 20-letnici se bodo ustavili tudi na odru Mladinskega centra Brežice, novi in stari hiti pa bodo slišani v sklopu posebne izvedbe POL ELEKTRIKA & POL AKUSTIKA. Na odru se bo eni najpopularnejših domačih ska-punk-rock zasedb pridružila tudi brass sekcija!

29. marca v Mladinskem centru Brežice

Mladinski center Brežice vas vabi, da v petek, 29. marca, ob 21. uri z njimi praznujete tudi vi. Pred Elvis Jackson bo oder ogrela skupina Viperstone. Vstopnice za dogodek si zagotovite na prodajnem mestu Kluba MC Brežice.

20 let zasedbe Elvis Jackson
Pol elektrika / Pol akustika

petek, 29. marec, 21:00, MC Brežice

(sp)

brežice
mc brežice
glasbene novice
napovednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja