Skip to main content
V Posavju 3.1° C Sreda, 30. november 2022
27.09.2022
13:06
Policija 113, avtomobil
Foto: ePosavje.com
V ponedeljek je 21-letnik v Brežicah trčil v 48-letnika. Alkotest je pokazal, zakaj. So pa brežiški policisti na meji prijeli tudi 22 tujcev.

Ponedeljek v Posavju

21-letnik v Brežicah trčil v 48-letnika. Alkotest je pokazal, zakaj

Nekaj po 18. uri se je zgodila prometna nesreča v Brežicah. Po ugotovitvah brežiških policistov je 21-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtomobil 48-letnega voznika.

Okoliščine še preverjajo

V nesreči ni bil nihče poškodovan, policisti pa so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola. V litru izdihanega zraka je imel namreč 0,64 miligramov alkohola. "Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo," dodajajo v sporočilu.

V občini Brežice prijeli 22 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Brežice v Dobovi in Ponikvah izsledili in prijeli osem državljanov Bangladeša, šest državljanov Indije, štiri državljane Sirije, tri državljane Pakistana, državljana Alžirije. Na območju Policijske postaje Črnomelj so prijeli dva državljana Kitajske. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

brežice
državna meja

Pridružite se nam