Skip to main content
V Posavju 22.4° C Ponedeljek, 4. julij 2022
22.06.2021
11:04
Foto: arhiv ePosavje
Drzna tatvina v Gornji Prekopi, ko sta neznanca oškodovala občanko. Na Veliki Dolini po vlomu v hišo ocenjujejo, da je za okoli 2000 evrov škode.

Drzna tatvina v Gornji Prekopi

Okoli 11. ure so se na dvorišče stanovanjske hiše v Gornji Prekopi, na območju Policijske postaje Krško, pripeljala neznanca. Eden izmed njiju je s pogovorom zamotil oškodovanko, drugi pa je vstopil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel ter odtujil okoli 1500 evrov.

Stanovalka je šele po odhodu storilcev ugotovila, da je bila žrtev kaznivega dejanja. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil in aktivnostmi za izsleditev drznih tatov.

2000 evrov škode na Veliki Dolini

Na območju Velike Doline v občini Brežice je dopoldne nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel ter odtujil nakit iz barvnih kovin v vrednosti okoli 100 evrov. Po oceni oškodovanca je z vlomom povzročil za okoli 2000 evrov škode.

Policija, avtomobil, 113

500 evrov iz dveh avtomobilov

Na parkirnem prostoru na območju Sremiča je nekdo iz dveh odklenjenih osebnih avtomobilov odtujil 500 evrov.

v Brežicah prijeli Indijca

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Brežicah izsledili in prijeli državljana Indije, in na območju Dolenjega Karteljevega državljana Maroka. Policijski postopki s tujcema, ki sta nezakonito prestopila državno mejo, še niso zaključeni.

(eP)

brežice
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja