Skip to main content
V Posavju 27.6° C Sobota, 2. julij 2022
06.06.2022
20:35
Nesreča v Drami
Foto: Policijska uprava Novo mesto
Policisti policijske postaje Šentjernej so v sredo, prvega junija, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki naj bi se zgodila okoli pol šeste ure zjutraj v naselju Drama.

Poziv policistov

DRAMA, ŠENTJERNEJ Po prvih ugotovitvah policistov naj bi voznik tovornega vozila za prevoz hlodovine na cesti Šentjernej – Dobruška vas, v križišču glavne in stranske ceste na koncu naselja Drama v smeri proti Dobravi, kjer so pred dnevni obnovili vozišče, vozil preblizu desnemu robu, zaradi tega zapeljal na pločnik, čez njega v mehko brežino, trčil v drog javne razsvetljave in hidrant ter oba podrl, nato pa obstal na njivi na drugi strani stranske ceste.

Drama, nesreča, tovornjak

Odpeljal s kraja nesreče

Kot pravijo policisti, je po sledovih na kraju sodeč po trku zapeljal vzvratno nazaj na cesto in iz kraja odpeljal. Policisti pravijo, da gre za novejše tovorno vozilo za prevoz hlodovine, znamke Scania, s kabino bele barve in rdečo šasije oziroma podvozjem, s pripetim priklopnikom v kombinacije rdeče in bele barve.

Tovornjak in voznika so izsledili

Policisti so v ponedeljek zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosili morebitne očividce, da pokličejo na številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. V torek so sporočili, da so policisti policijske postaje Šentjernej tovorno vozilo (in voznika) izsledili.

policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja