Skip to main content
V Posavju 11.9° C Ponedeljek, 3. oktober 2022
02.09.2021
20:05
Foto: arhiv ePosavje
Na dolenjski avtocesti je zaradi gorečega vozila promet oviran med priključkom Brežice in počivališčem Čatež proti Ljubljani.

Požar avtomobila na avtocesti

(20:04) Uradno o požaru

Ob 16.20 je na avtocestnem odseku Smednik–Dobruška vas, pri naselju Gmajna v krški občini gorelo osebno vozilo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, požar pogasili in počistili cestišče.

(16:48) Ne pri Brežicah, temveč med Smednikom in Dobruško vasjo

Na servisu promet.si zdaj pravijo, da je na avtocesti Obrežje - Ljubljana, med priključkoma Smednik in Dobruška vas prišlo do prometne nesreče, tam je zaradi gorečega vozila oviran promet.

(16:34) Vklopili sireno z znakom za neposredno nevarnost

Z Regijskega centra za obveščanje Brežice so za aktiviranje gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva Cerina vklopili sirene iz sistema javnega alarmiranja z znakom za neposredno nevarnost. Kot še dodajajo v obvestilu, je na avtocesti pri Brežicah v smeri Drnovega prišlo do požara na osebnem avtomobilu.

(16:32) Požar na avtocesti

Na Prometno informacijskem centru pravijo, da je na dolenjski avtocesti zaradi gorečega vozila promet oviran med priključkom Brežice in počivališčem Čatež proti Ljubljani.

V Brezini na štedilniku zagorelo olje

Ob 17.11 je v Brezini v Brežicah gorelo olje na štedilniku, požar pa se je razširil na kuhinjsko napo in elemente. Požar je do prihoda gasilcev pogasil stanovalec, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Brežice - okolica pa so zavarovali kraj dogodka, ter s termovizijsko kamero pregledali prostore in kraj požarišča ter preventivno ostali na gasilski straži.

(eP)

gasilci
pge krško
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja