Skip to main content
V Posavju 27.1° C Sobota, 2. julij 2022
16.06.2022
11:15
Foto: arhiv ePosavje
V Posavju je v četrtek motena ali prekinjena oskrba s pitno vodo na več lokacijah, vse objavljamo v nadaljevanju novice.

Motena oskrba z vodo

(08:22) V Dečnem selu motena dobava vode

Iz Komunale Brežice obveščajo uporabnike pitne vode iz Dečnega sela (od gasilskega doma proti Bubki), da bo v četrtek, 16. junija, predvidoma do 9. ure motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju. "Uporabnike prosimo za razumevanje," dodajajo v sporočilu.

(09:01) Gazice

Do predvidoma 12.00 ure bo zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju v Gazicah motena dobava pitne vode.

(09:46) Trebež, Spodnja Pohanca

Motena dobava pitne vode bo do predvidoma 12.00 ure tudi na Trebežu in Spodnji Pohanci, prav tako zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

(11:14) Na Kremenu prekinjena oskrba s pitno vodo

V četrtek bo do 14. ure na območju Kremena v občini Krško prekinjena oskrba s pitno vodo zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu. Ob tem prosijo za razumevanje. In dodajajo, "da se lahko zaradi zapiranja vodovodnega sistema in nihanja tlakov v cevovodu pojavi bela obarvanost pitne vode, ki je posledica raztopljenega zraka v vodi. Pojavi se lahko tudi obarvanost oziroma motnost vode. Priporočamo, da v obeh primerih odstranite mrežice na pipi in vodo dobro iztočite. Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 07 48 17 225."

pitna voda
obvestila
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi