Skip to main content
V Posavju 5° C Petek, 26. 2024
19.11.2019
19:29
Gusarski zaklad, Razbor
Foto: B.Z., MMJP
Nova igrana predstava za otroke, ki jo uprizarja mlajša skupina gledališčnikov Razborja pod odrom, je tokrat postregla z epsko pustolovščino treh gusarjev, duhovitih replik in dozo smeha za prisotne.

Mega gusarski zaklad

Mega gusarski zaklad je naslov skoraj uro trajajoče gusarske pustolovščine, v kateri nastopajo Alja Dobovšek, Lučka in Ožbej Imperl, Ela in Erik Kleindienst, Jure Palčnik, Jakob Štigl, Anže Vidmar in Pia Zakrajšek.

Najboljše zgodbe se zgodijo med prijatelji

Najboljše zgodbe se zgodijo med prijatelji. Jakobu in Juretu je med počitnicami strašno dolgčas in Jakob želi pripraviti pravcato pustolovščino po vzoru Groznega Gašperja. S svojo spretnostjo pretenta Jureta, da kot strašna gusarja skrijeta gusarski zaklad v obliki čokolade. Načrte jima prekrižajo Jakobovi premajhni čevlji in zbrana druščina prijateljev. Vendar pa Jakobov gusarski plen ne bi bil pravi zaklad, če ne bi imel srečnega konca zgodbe. To je spoznanje, da je vrednost zaklada v tem koliko ta pomeni lastniku in da doseže pravo neprecenljivost šele takrat, ko ga je ta pripravljen deliti tudi z ostalimi.

Sladke dobrote za prihajajoči predpraznični čas

Nastopajoči so se ob prvi predstavi razveselili mega gusarskega zaklada v obliki sladkih dobrot, ki so jih po koncu predstave razdelili tudi med obiskovalce predstave. Vabljeni, da se pridružite odkrivanju mega gusarskega zaklada na eni izmed ponovitev v prihajajočih predprazničnih dneh.

Foto: B.Z., MMJP
Tekst pripravila: MMJP

sevnica

Pridružite se nam