Skip to main content
V Posavju 18.1° C Nedelja, 2. oktober 2022
31.03.2020
13:35
Zdravstveni dom Brežice
Foto: ePosavje.com
Iz Zdravstvenega doma Brežice imajo za občane štiri obvestila. Več v nadaljevanju novice.

Štiri obvestila za občanke in občane občine Brežice

V Zdravstveni odm samo z lastno osebno varovalno opremo

BREŽICE Kot pravijo v prvem obvestilu, uporabnike naprošajo, da zaradi prejetih navodil Vlade Republike Slovenije o nošenju osebne varovalne opreme (maska in rokavice) v zaprtih javnih prostorih, v Zdravstveni dom vstopajo z lastno osebno varovalno opremo (masko in rokavicami).

Za uporabnike ambulante dr. Marinček bodo poskrbeli drugi zdravniki družinske medicine

Uporabnike storitev ambulante družinske medicine izbrane osebne zdravnice Zdenke Marinček, dr. med., specialistke splošne medicine, obveščajo, da bosta zdravnica in medicinska sestra s 1. aprilom prevzeli vodenje ambulante družinske medicine v Domu upokojencev Brežice. Za uporabnike te ambulante bodo v administrativnih ambulantah poskrbeli drugi zdravniki družinske medicine.

Imate presežek osebne varovalne opreme? Donirajte jo

Ob tem iz Zdravstvenega doma Brežice podjetja in posameznike naprošajo, da v kolikor razpolagajo s presežkom osebne varovalne opreme, slednjo donirajo Zdravstvenemu domu Brežice. Kontaktna oseba za donacije osebne varovalne opreme je Helena Hostar.

Če kličete na 112, reševalcem povejte vse bolezenske znake akutne okužbe dihal

Uporabnike storitev, ki preko številke 112 zaprosijo za pomoč ekip nujne medicinske pomoči, prosijo, da ob predhodnem posredovanju informacij po telefonu, ekipo seznanijo z vsemi bolezenskimi znaki akutne okužbe dihal (povišana telesna temperatura, kašelj, oteženo dihanje, nahod, idr.).

(bš)

brežice
koronavirus
zdravstveni dom brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja