Skip to main content
V Posavju 30.8° C Torek, 16. avgust 2022
29.10.2019
08:32
Foto: OŠ Bizeljsko
Na OŠ in v Vrtcu Bizeljsko so tudi letos obeležili pomen ozaveščanja in spodbujanja h gibalnim in športnim aktivnostim v okviru nacionalnega projekta Simbioza Giba. V nadaljevanju fotogalerija.

Vse življenje se gibamo

BIZELJSKO Na topel in sončni četrtek 17. oktobra 2019, smo se v Vrtcu pri OŠ Bizeljsko skupaj z otroki, starši, dedki, babicami, tetami in strici odpravili na pohod. Pot nas je vodila med vinogradi do domačije Aleša Balona. Tu so nas prijazno pogostili. Nadaljevali smo do travnika, kjer so se otroci in odrasli spočili ter sprostili ob spontani igri otrok. Travnik je postal pravo mravljišče naravnega gibanja, zadišalo je tudi po kostanju.

Fotogalerija (Foto: OŠ Bizeljsko):

Pohod med vinogradi

Učenci OŠ Bizeljsko in zaposleni pa smo skupaj s krajani 21. oktobra 2019, izvedli krajši pohod med vinogradi in zaključili na šolskem igrišču z gibalnimi vajami. Združili smo prijetno s koristnim in bili drug drugemu zgled za zdrav način življenja. Zahvaljujemo se vsem krajanom, ki so se odzvali povabilu in nam popestrili šolski in vrtčevski vsakdanjik. Se že veselimo snidenja prihodnje leto.

OŠ in Vrtec Bizeljsko

šole v posavju
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja