Skip to main content
V Posavju 13.1° C Petek, 3. 2024
23.04.2024
07:12
Foto: Fight Club Shony
Po uspešnem boksarskem nastopu članov Fight Cluba Shony v Zadru, so se v nedeljo, 21. aprila 2024, udeležili mednarodnega taekwondo turnirja "Plemeniti turnir Zaprešića 2024".

V konkurenci 524 tekmovalcev iz 43 klubov, s člani Fight Cluba Shony osvojili tri zlate, štiri srebrne in pet bronastih medalj.

Tokrat velja posebej omeniti Miho Tomšeta, ki se je do zlata v kategoriji borcev do 33 kg, prebil s tremi zmagami in si poleg 1. mesta v svoji kategoriji prislužil tudi naziv najboljšega tekmovalca v kategoriji mlajših kadetov, naziv najboljše deklice turnirja pa je pripadel Donni Vaš, ki se je poleg petih zmag zavihtela na 1. mesto v kicku 2017, še z dvema zmagama pa se je prebila do finala v borbah, kjer je žal klonila in osvojila 2. mesto pri deklicah do 24 kg. Svoje prve zmage se je veselil tudi Lovro Zorko, ki je bil prvi v kategoriji kadetov do 57 kg.

Srebrne medalje so osvojili Iva Glogovšek (borbe ml. kadetinje do 48 kg), Nea Glogovšek (kick deklice 2017) in Nik Grozina (borbe kadeti do 45 kg), bronaste pa Kristijan Muždekić (borbe ml. kadeti do 30 kg), Darijan Muždekić (borbe dečki do 24 kg), Tia Libenšek (borbe kadetinje do 44 kg), Evita Koritnik (borbe deklice do 24 kg) in Amelia Koritnik (borbe ml. kadetinje do 36 kg).

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

"Zelo smo ponosni tudi na naše mlade, ki so se prvič preizkusili v borbah (Lukas in Tian Deržič, Nea Glogovšek in Luka Leban). Tian je zabeležil svojo prvo zmago, prav vsi pa so pokazali, da so iz pravega "testa" in se bodo s pridnim treningom kmalu pridružili najboljšim. Brez medalj sta tokrat žal ostala tudi Janis Vaš in Liam Gošek, vsekakor pa si naši mladi borci iz tekme v tekmo ustvarjajo večji ugled, tako med domačimi, kot med tujimi klubi," so zapisali v klubu.

Pred prvomajskimi prazniki bomo nastopili še na zadnjem aprilskem tekmovanju, 2. krogu slovenske boksarske lige, ki se bo v soboto, 27. aprila 2024, odvijala v Hrastniku.

Vir: Fight Club Shony

fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja