Skip to main content
V Posavju 18.5° C Torek, 24. maj 2022
15.09.2021
14:12
Speedway steza, Stadion Matije Gubca
Foto: arhiv ePosavje
Speedway stezo na Stadionu Matije Gubca v Krškem, javno naročilo so v sredo, 15. septembra, oddali. Rok za dokončanje del je v drugi polovici meseca novembra.

Prenova speedway steze na Stadion Matije Gubca v Krškem

KRŠKO Potem ko so konec julija objavili javno naročilo za prenovo speedway proge na Stadionu Matije Gubca v Krškem, so v sredo, 15. septembra, objavili odločitev o oddaji javnega naročila. 

Zamenjava robnikov, muld in ureditev kanalizacije ter ostale infrastrukture

V sklopu prenove speedway steze bodo med zemeljskimi deli med drugim porušili in odstranili obstoječe betonske cestne robnike, skupaj s pripadajočim podložnim betonom bodo odstranili asfaltno muldo ter obstoječe betonske vrtne robnike. Pri izdelavi samega zgornjega ustroja, tako so zapisali v projektni dokumentaciji, zahtevajo polaganje poglobljenih cestnih robnikov iz litega betona z izdelavo temelja, polaganje poglobljenih vrtnih ravnih robnikov iz litega betona ter vgradnjo asfalta na območju nove mulde. Z novim projektom načrtujejo še ureditev kanalizacije in pripadajoče infrastrukture.

Zaključek del do druge polovice novembra

Z deli bodo začeli takoj po začetku veljavnosti pogodbe, zaključek del je po pogodbi predviden najkasneje do 20. novembra 2021.

(bš, eP)

speedway
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja