Skip to main content
V Posavju 21.9° C Torek, 30. 2024
20.11.2023
07:36
Foto: ŠRD Veterani Dobova
Člani ŠRD Veterani Dobova so se minuli vikend udeležili velikega mednarodnega veteranskega turnirja v rokometu Trofej Subotica 2023, ki je potekal v Subotici v Srbiji.

Dobovski veterani na turnirju v Subotici

Člani ŠRD Veterani Dobova so se minuli vikend udeležili velikega mednarodnega veteranskega turnirja v rokometu Trofej Subotica 2023, ki je potekal v Subotici v Srbiji. Tudi tokrat so se organizatorji VRK Stara Škola Subotica potrudili in za več kot 500 udeležencev pripravili izjemen turnir, kjer so od četrtka do nedelje moči merile številne rokometne ekipe iz celotne regije in širše.

"Čeprav je bilo v ospredju druženje, pa smo z uvrstitvijo med najboljših osem, dosegli tudi lep tekmovalni uspeh, saj je bila tokrat konkurenca izredno močna. Pohvaliti velja predvsem obrambo, na čelu z izjemnim vratarjem Danijelom Supančičem, ki je tudi bil razglašen za najboljšega vratarja turnirja," so sporočili iz društva.

Fotogalerija (Foto: ŠRD Veterani Dobova):

Naj omenimo, da so turnir osvojili naši prijatelji veterani RK Sloboda Tuzla v moški kategoriji in Spličanke v ženski. Pohvale organizatorjem na vrhunski izvedbi turnirja in čestitke najboljšim na osvojenih nagradah. Že sedaj pa lahko napovemo 3. tovrstno manifestacijo "Dobova 2024", v maju prihodnje leto kjer bo Dobova gostila veteranke in veterane rokometa iz celotne regije.

ŠRD Veterani Dobova

veterani
dobova
rokomet

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja