Skip to main content
V Posavju 14.4° C Torek, 30. 2024
18.04.2024
07:36
Foto: Urška Kramar
V soboto, 13. aprila 2024, je v Športni dvorani Slovenske Konjice potekal tekmovalni spektakel, kjer so se na 1. državni pokalni tekmi pomerili najboljši karateisti Karate zveze Slovenije.

Tekmovanja se je udeležilo 53 klubov, skupaj je bilo prijavljenih kar 473 tekmovalcev. "Iz Karate kluba Radeče smo na tekmovanje prijavili skupaj 5 tekmovalcev, ki so prikazali izvrstne nastope. Nekateri so imeli več tekmovalne sreče, nekateri nekoliko manj, a vsekakor smo dosegli izjemne rezultate," so sporočili iz kluba.

Rezultati tekmovalcev Karate kluba Radeče:
2. mesto: Emilija Sigmund - kata deklice
2. mesto: kata team (Tian Božič, Nik Kajič, Vili Kramar)
3. mesto: Alja Kramar - kata malčice
3. mesto: Lili Kramar - kata kadetinje
5. mesto: Aljoša Kramar - kata člani

Odlično je nastopala tudi tekmovalka Neža Žlajpah, ki je imela nekaj tekmovalne smole in v prvem krogu žal izgubila s tesnim rezultatom 2:1, kar ji ni omogočilo nadaljnih tekem, da bi pokazala še svoje ostalo znanje.

Fotogalerija (Foto: Urška Kramar):

"Na tekmovanju je pri organizaciji sodelovala še tekmovalka Valentina Kajič, kar nam je organizacijsko veliko pomenilo," je dodal predsednik kluba Aljoša Kramar.

Ob vseh velikih uspehih se prav posebej zahvaljujejo sofinancerjem in donatorjem Občini Radeče, JOMI Labels, d. o. o., Tanin Sevnica, d. d., M&M International, d. o. o.

Aljoša Kramar, predsednik

karate klub radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja