Skip to main content
V Posavju 12.7° C Petek, 3. 2024
09.01.2023
14:03
Plavalni klub Celulozar Krško
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
V soboto so mladi člani Plavalnega kluba Celulozar Krško v Celju udeležili prvega letošnjega tekmovanja, ki je štelo za 3. Razvojni pokal in 5. Celjski pokal.

13 Celulozarjev v Celju

Menoni dvakrat na stopničkah, mlajši od bratov Račič zmagal na 50m prosto

Klubske barve je zastopalo trinajst plavalcev, v dopoldanskem delu so nastopili plavalci mlajših kategorij. Med mlajšimi deklicami je po medaljah posegla Ana Menoni z drugim mestom na 200m hrbtno ter tretjim mestom na 100m prosto, med deset pa se je še uvrstila na osmo mesto v disciplini 50m delfin. V kategoriji cicibanov pa si je zlato medaljo priplaval Jakob Račič v disciplini 50m prosto, na 50m delfin je osvojil 5. mesto. Med deseterico se je uvrstila tudi fantovska štafeta na 4x50m prosto v postavi Krištof Račič, Matic Kožar, Tilen Robek in Jakob Račič.

Babič in Kranjc plavala na 1500 metrov prosto

V popoldanskem delu so nastopili starejši plavalci v kategoriji dečkov in deklic. V najdaljši disciplini dneva na 1500m prosto sta se najbolj izkazala Tin Babič z desetim mestom in Nejc Kranjc z enajstim. V Celju so osebne rekorde odplavali še Nal Bajc, Tristan Bunetič, Lovro Kožar, Mihael Marolt, Peter Špiler ter Urban Mešiček.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja