Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
01.12.2021
16:44
NK Krško : Roltek Dob
Foto: ePosavje.com
Nedeljska zadnja tekma 18. kroga 2. slovenske nogometne lige je na Gubcu odpadla zaradi razmočenega igrišča. Tekmo so prestavili na sredo, ekipi sta si razdelili vsaka po točko.

Tri točke držali že z obema rokama

KRŠKO V nedeljo odpovedano tekmo 18. krog 2. slovenske nogometne lige so na Stadionu Matije Gubce odigrali v sredo popoldne, ko so krški nogometaši gostili ekipo Roltek Doba. Krčani so v 9. minuti povedli, ko je svojega klubskega kolega, vratarja Roltek Doba Tratnika, premagal Jaka Kasnik.

V zadnjih minutah je bilo na krški sredini preveč prostora

Prvi polčas se je končal s tem rezultatom, v drugem delu pa so bili domačini boljši nasprotnik, priigrali so si nekaj več priložnosti, a v zadnjih minutah srečanja na sredini pustili gostom preveč prostora. Tega je izkoristil Jošt Pišek, žogo si je nastavil na svojo desnico in z natančnim strelom v desni zgornji kot premagal domačega vratarja Ribiča - to je bil pravi evrogol.

Srečanje bi se lahko končalo tudi drugače

Do konca srečanja bi se rezultat kaj lahko še spremenil, nogometaši obeh ekip so si priigrali nekaj nevarnih priložnosti, še najlepša se je ponudila Krčanom v 90. minuti, a je na semaforju ostalo 1:1.

NK Krško : Roltek Dob, 1. december 2021

NK Krško : Roltek Dob
1:1 (1:0) 

Semafor:

  • 1:0 - 9. min. - Kasnik (Roltek Dob), ag.
  • 1:1 - 79. min. - J. Pišek (Roltek Dob)

NK Krško:
Ribič, Bagola, Tomiček, Zukić, Baskera, Korošec, Jurčec, Stopar (od 67. Adamić), Dadet (od 80. Arapović), Gale (od 89. Smiljanić), Regvar (od 67. Tiganj).

Roltek Dob:
Tratnik, Šipek, Pišek, Gajič, Račić, J. Pišek, Zupan, Dajčman (od 65. Ciglar), Rems, Makovec (od 65. Ostojič), Kasnik (od 65. Zenković).

Kako naprej?

Po nepopolnih 17. krogih prvenstva v 2. slovenski nogometni ligi Krčani zasedajo 13. mesto na lestvici, imajo 18 točk in v soboto na Gubcu čakajo lendavsko Nafto v zaostalem srečanju 16. kroga prvenstva. To bi moralo biti 14. novembra, a je zaradi virusa v prekmurski ekipi srečanje odpadlo.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

(eP)

nogomet
nk krško

Pridružite se nam