Skip to main content
V Posavju 21.2° C Četrtek, 2. 2024
05.04.2024
07:20
Foto: BK Pišece
V soboto, 23. marca 2024, je v Ljubljani potekal veliki madnarodni turnir na katerem je sodelovalo 121 badmintonistov iz Srbije, Hrvaške, Avstrije in Slovenije.

"Ker sta Laura Mataln Gerjevič in Mihael Škof Vrabec v širši reprezentančni ekipi je bil na njiju malo večji pritisk a sta kljub temu svoj nastop tudi pozitivno opravila", so zapisali vBadminton klubu Pišece.

Iz Ljubljane se je ekipa iz Pišec domov vrnili kar s šestimi medaljami.

Zlata medalja: Mihael Škof Vrabec in Laura Mataln Gerjevič sta zmagala v kategoriji mešanih dvojic do 15 let.

Srebrna medalja: Laura Mataln Gerjevič in Lea Felicijan ( BK Mengeš ) sta osvojili drugo mesto v kategoriji dekleta dvojica do 15 let.

Srebrna medalja: Jan Hotko je v kategoriji fantov do 13 let osvojil kar dve medalje in sicer med posamezniki in v kategoriji mešanih dvojic skupaj s Milo Gluhović ( BK Clear Beograd ).

Bronasta medalja:Jan Hotko in Tine Marovt Perič ( BK Medvode ) sta osvojila še tretje mesto v kategoriji fantovskih dvojic do 13 let.

Svojo prvo mednarodno predstavo je odlično prikazala najmlajša članica Ina Bizjan, ki je v kategoriji deklet posamezno do 11 let osvojila odlično deseto mesto.

Fotogalerija (Foto: BK Pišece):

Pred kadetsko ekipi iz Pišec je naporen mesec saj že naslednji vikend Mihael potuje v Nemčijo na močan mednarodni turnir do 15 let na katerem bo nastopilo 150 badmintonistov iz 12 držav. Kmalu zatem čaka Mihaela in Lauro mini reprezentančne priprave in odhod na mednarodni turnir v Bolzano.

V soboto pa je v Zagrebu potekal tufi članski turnir za pokal mesta Zagreb na katerem je nastopilo 105 nastopajočih iz BIH, Hrvaške in Slovenije.

Od igralcev BK Pišec sta nostopila zgolj Dejan Ščuri in Matej Ogorevc.

V kategoriji moški posamezno C je Dejan Ščuri osvojil drugo mesto medtem ko je Matej Ogorevc v isti kategoriji osvojil peto mesto.

Vir: BK Pišece

badminton klub pišece

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja