Skip to main content
V Posavju 3.2° C Petek, 2. december 2022
30.05.2022
07:08
Nesreča, Sevnica
Foto: PGD Sevnica
Med vikendom v Posavju tri nesreče, v nedeljo zvečer na območju Radeža iskalna akcija žal z žalostnim koncem.

Sobota

Nesreča pri Sredniku

Ob 18.41 je v naselju Srednik v občini Sevnica padel motorist. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem pri prenosu poškodovanega motorista in policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovanca oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Padla na prehodu za pešce

Ob 19.15 se je na Šmarski cesti v Sevnici občanka poškodovala pri padcu na prehodu za pešce. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovano oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice, pomoč gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica ni bila potrebna.

Pri Krmelju s ceste

Ob 23.53 pa je v naselju Krmelj v občini Sevnica osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, osebno vozilo izvlekli nazaj na cestišče in nudili pomoč policiji z razsvetljavo, v nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Iskalna akcija na območju Radeža

V nedeljo ob 20.31 se je na območju Radeža, občina Sevnica, pričela iskalna akcija za pogrešano osebo. Aktivirani so bili vodniki reševalnih psov enote Kinološke zveze Slovenije in Zveze reševalnih psov Slovenije in policije, vendar je bilo iskanje preklicano, ker so pogrešano osebo našli mrtvo. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so nudili pomoč pogrebni službi pri prenosu mrtve osebe, na kraju so bila prisotni tudi reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica.

20 nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka zvečer do ponedeljka zjutraj posredovali 20 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

pgd sevnica
nmp sevnica
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi