Skip to main content
V Posavju 10.9° C Petek, 3. 2024
15.08.2023
07:57
Foto: Fight Club Shony
Med 7. in 13. avgustom 2023 se je slovenska boksarska reprezentanca do 14 let zbrala na Pohorju, kjer je skupaj z reprezentanco Italije, Srbije in Belgije opravila še zadnje treninge.

Na Pohorju trenirali mladinci do 14 let

Med 7. in 13. avgustom 2023 se je slovenska boksarska reprezentanca do 14 let zbrala na Pohorju, kjer je skupaj z reprezentanco Italije, Srbije in Belgije opravila še zadnje treninge pred nastopom na evropskem prvenstvu, ki ga letos gosti Maribor. Na prvenstvu bo nastopilo 31 reprezentanc. 

Reprezentačni kamp vodil Sašo Vaš

"Glede na to, da lahko v vsaki težnostni kategoriji nastopi le najboljši borec svoje države, se je priprav udeležil tudi naš član, Aleks Vaš, ki je bil izbran za nastop v kategoriji do 52kg"  pravijo v Fight Clubu Shony. Enotedenski reprezentančni kamp je na prošnjo predsednika Boksarske zveze Slovenije vodil trener Fight Cluba Shony, Sašo Vaš, za treninge pa sta skrbela skupaj z Nikolo Juretičem (Boks klub Portorož).

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony)

Trenirali dvakrat dnevno

Sedem fantov in dve dekleti so vsak dan opravili dva treninga, vmesni čas pa je bil posvečen gradnji timskega duha in psihični pripravi na nastop. Vsi reprezentanti so opravili tudi pet testnih dvobojev, (večina s srbskimi borci v istih kategorijah), za potrebe analize in zadnjih tehničnih in taktičnih popravkov.

V pričakovanju finala, z željo po medalji

Reprezentanca je v nedeljo odpotovala domov, na Pohorje pa se vrača že v torek, saj ekipa že nestrpno čaka žreb in urnik, ki bo objavljen v sredo. Glede na to, da imajo boksarji lahko le eno borbo na dan, se bodo eliminacijske borbe odvijale med 17. in 24. avgustom, sledi dan premora, sobota pa je rezervirana za velika finala. Vsem reprezentantom želimo srčne boje in seveda upamo na vsaj eno medaljo.

Športni pozdrav,
Fight Club Shony

fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja