Skip to main content
V Posavju 6.8° C Nedelja, 28. 2024
17.05.2023
13:24
Celulozarji na Ptuju
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
V soboto je na Ptuju potekal drugi poletni razvojni pokal Plavalne zveze Slovenije, na katerem so člani Plavalnega kluba Celulozar Krško sodelovali z dvanajstimi plavalci.

Menoni in Račič na Ptuju na stopničkah

Dopoldne dečki

V dopoldanskem delu so nastopali dečki, najuspešnejši pa je bil Tin Babič s sedmim mestom na 200m hrbtno ter osmim na 50m hrbtno, plaval je v kategoriji z leto starejšimi dečki. Z odličnim plavanjem in odplavanimi osebnimi rekordi se lahko pohvalijo Nejc Kranjc, Lovro Kožar in Irenej Siter.

Popoldne mlajši dečki in mlajše deklice ter cicibani

V popoldanskem delu so nastopili mlajši plavalci v kategoriji dečkov in deklic. V kategoriji deklic je bila s srebrno medaljo na 200m hrbtno, četrtim mestom na 200m prosto ter šestim na 50m prsno najuspešnejša Ana Menoni. V najmlajši kategoriji cicibanov je bil s prvim mestom na 50m prosto, drugim na 50m prsno ter četrtim na 50m hrbtno najuspešnejši Jakob Račič.

Lilo kot iz škafa, a so plavali kot junaki

Za pogumne nastope v hladnem in deževnem vremenu si pohvale zaslužijo tudi Nal Bajc, Tristan Bunetić, Mihael Marolt, Urban Mešiček, Krištof Račič in Tilen Robek, so še dodali v Plavalnem klubu Celulozar Krško.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi