Skip to main content
V Posavju 10.7° C Sobota, 27. 2024
03.09.2023
15:31
Članice Teniškega kluba Krško v ligi do 14 let
Foto: Teniški klub Krško
Mlade članice Teniškega kluba Krško so nastopile v teniški ligi do 14 let. Po vseh odigranih krogih so v svoji skupini zasedle 3. mesto, so sporočili iz Teniškega kluba Krško.

Članice Teniškega kluba Krško v ligi do 14 let

KRŠKO Ekipo Teniškega kluba Krško so zastopale Eva Grajžl, Tia Markl, Nera Andrejaš, Anja Mustar in Melani Berk iz Krmelja (za Krčanke je igrala z dvojno registracijo. V prvem kolu lige smo nastopili proti ekipi ŠDTŠ Radovljica v gosteh. Naše deklice so bile v svojih igrah nepopustljive a so morale na koncu vseeno priznati premoč domačinkam. Bilo je 3:1 za Radovljico. Točko za Krško sta v dvojicah priigrali Grajžl/Markl. Sledilo je gostovanje v Medvodah, kjer so domačinke slavile prav tako z rezultatom 3:1. Točko za Krško je priigrala Berk.

Fotogalerija (Foto: Teniški klub Krško):

V svoji skupini so osvojile 3. mesto

Ligaško tekmovanje se je po enodnevnem premoru nato preselilo v Krško, kjer so igrali zadnji dve srečanji. V srečanju 3.kola lige do 14 let smo gostili ekipo TD Vanganel+TC Izola. Naše deklice so bile boljše s 3:1. Točke so priigrale Grajžl, Berk in dvojica Grajžl/Markl. V srečanju zadnjega kola lige proti TK Center court pa je bilo zelo napeto. Naše deklice so povedle z rezultatom 2:1 po tekmah posameznice. Točke za Krško sta prispevali Grajžl in Berk. Sledila je odločilna tekma dvojic (Grajžl/Berk), v kateri sta Krčanki sicer tesno izgubili. Tekmice so tako izenačile na 2:2. Ker pa so naše punce v srečanju osvojile več nizov, so si s tem zagotovile še drugo zmago ter tako zaključile za nastopom v tem moštvenem tekmovanju. Osvojile so končno 3. mesto v svoji skupini. "Vseh pet deklic, ki so sestavljale ekipo je potrebno pohvaliti za odnos in prikazane igre," dodajajo v krškem klubu.

teniški klub krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi