Skip to main content
V Posavju 13.4° C Petek, 26. 2024
04.11.2021
19:52
Marko Sintič, RK Krško
Foto: arhiv ePosavje
Po prvonovembrskem premoru bodo v 1. B slovenski rokometni ligi v soboto odigrali dve zaostali srečanji, ki sta odpadli zaradi virusa. Na eni tekmi Krčani, na drugi Sevničani.

V soboto igrajo Sevničani in Krčani

KRŠKO Če bi bilo vse po prvotnih načrtih, tekem v 1. B slovenski rokometni ligi ne bi bilo in bi rokometaši uživali na prostem vikendu. A jo je že v začetku sezone zagodel virus, še bolj pa v prejšnjem krogu in ta vikend bodo štiri ekipe izkoristile, da nadoknadijo zamujeno.

V Sevnici posavsko-zasavski derbi

Tako bodo na Igu krški rokometaši v zaostali tekmi 1. kroga prvenstva gostovali pri ŠD Mokerc - KIG, Sevničani pa bodo doma gostili ekipo RK Dol TKI Hrastnik. Posavsko-zasavski derbi bi moral biti na sporedu v 7. krogu lige predzadnjo soboto v oktobru, a so srečanje prestavili v november.

Derbi lige bo 1. decembra

V zadnjem krogu prvenstva je odpadel tudi derbi prve in druge ekipe na ligaški lestvici, ko bi morali Krčani v Izoli odigrati srečanje proti domači ekipi RD Butan Plin Izola. Srečanje je zaradi virusa v domači ekipi odpadlo, zdaj pa je že znan nov datum derbija. Srečanje bodo odigrali sredi tedna, če bo šlo vse gladko kot po maslu, bo srečanje na Obali v sredo, 1. decembra, ob 19.45 uri.

(bš, eP)

rokomet
rk

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja