Skip to main content
V Posavju 7° C Nedelja, 28. 2024
27.11.2023
09:07
Foto: Fight Club Shony
Minuli vikend se je karatejski podmladek Fight Cluba Shony udeležil mednarodnega karate turnirja "Trofej Laktaša", ki se je odvijal v Laktaših pri Banja Luki v Bosni.

Karateisti na turnirju Trofej Laktaša

Minuli vikend se je karatejski podmladek udeležil mednarodnega karate turnirja "Trofej Laktaša", ki se je odvijal v Laktaših pri Banja Luki v Bosni. V konkurenci 362 tekmovalcev, ki so skupno opravili 447 nastopov, smo se vrnili s tremi srebrnimi in tremi bronastimi medaljami.

Naši mladi borci so se prvič udeležili turnirja izven naših meja in iz meseca v mesec pridno nabirajo svoje prve borbene izkušnje. Srebrne medalje so osvojili Nuša Vodopivec (borbe deklice 8 - 9 let do 32 kg), Žan Jan Boh (borbe dečki 8 - 9 let nad 38 kg in Janis Vaš (borbe malčki 5 - 6 let do 20 kg), tretja mesta pa so zasedli Maša Debelak (borbe kadetinje do 61 kg), Alex Vinter (borbe dečki 8 - 9 let do 30 kg) in Donna Vaš (borbe malčice 5 - 6 let do 20 kg).

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

Pred borci še nekaj nastopov

Vsi so bili borbeni in jim za njihove nastope čestitamo, že prihajajoči vikend pa naše boksarje čaka nastop na zadnjem, 6. krogu slovenske boksarske lige, ki se bo odvijala v nedeljo v Kamniku. Do konca leta nas čakata še dve tekmovanji za taekwondoiste, v Zagrebu in Samoboru, na slednjem bodo na svojem prvem tekmovanju nastopili tudi naši letošnji začetniki.

Športni pozdrav,
Fight Club Shony

fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi