Skip to main content
V Posavju 5.6° C Nedelja, 28. 2024
13.03.2024
08:07
Foto: Občina Brežice
V ponedeljek, 4. marca 2024, je župan občine Brežice Ivan Molan na vrhu Vodovodnega stolpa sprejel članice Ženskega nogometnega kluba Posavje.

Te so v pretekli sezoni 2022/2023 s skupnimi močmi, disciplino in vztrajnostjo, pod mentorstvom trenerk Ramize Seferović in Tanje Lekić, osvojile naslov državnih prvakinj v kategoriji DU13. Ekipa treninge opravlja na brežiškem nogometnem stadionu, več kot polovica punc pa prihaja iz občine Brežice.

Ob tej priložnosti je župan Ivan Molan nogometašicam in trenerkama čestital in se jim zahvalil za promocijo občine in regije Posavje. Predsednik Ženskega nogometnega kluba Posavje, Aleksander Vegelj, je v svojem nagovoru izrazil hvaležnost za podporo Občine Brežice pri delovanju kluba, ki ženskemu nogometu omogoča pogoje za trening in razvoj ter ženski nogomet promovira kot pomembno in enakovredno športno disciplino.

Foto: Občina Brežice

Ekipo državnih prvakinj DU13 sestavljajo:

Katalina Kmetič, Valentina Ažić, Tea Matijaščić, Klara Horvatič, Lorena Ban  Plavljanič, Marina Tršelič, Lucija Krošelj, Mila Drvenkar, Trina Racman, Teresia Gregoršanec, Sofija Motore, Ivana Filipčič, Dorotea Živkovič.

občina brežica
vodovodni stolp

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja