Skip to main content
V Posavju 17.3° C Nedelja, 28. 2024
08.03.2023
08:35
V Sevnici je nastopilo več kot 450 plesalcev iz vse Slovenije
Foto: Plesni klub Lukec
V nedeljo je v Sevnici potekalo Prvenstvo za pokal Slovenije v plesih, ki ga je organiziralo Umetniško plesno združenje Slovenije.

V Sevnici je nastopilo več kot 450 plesalcev iz vse Slovenije

SEVNICA Slogan Združenja »združimo se in zaplešimo« je tako združil preko 450 plesalcev iz vse Slovenije. Med njimi je bilo kar 160 plesalcev iz Plesnega kluba Lukec Krško in Plesnega kluba Lukec Brežice, ki so se predstavili z osemnajstimi koreografijami.

Odlični nastopi posavskih Lukcev

Od plesalk in plesalcev Lukca so prva mesta osvojili Jazz pionirji CONTROL, Jazz pionirji solo SOLDIER - Ives Paula Vogrinc, Hip hop pionirji Brežice MARS COLONY, Hip hop mladinci NAMELESS, Hip hop mladinci Brežice XPLOSION, Jazz pionirji solo VENUS - Žana Tomše, Jazz mladinci solo REFLECTION OF SELF LOVE - Nia Karin Bizjak, Hip hop otroci WORMS CREW, Hip hop mladinci mala skupina NEWSIES, Jazz člani solo NUCLEAR REACTION - Žana Colarič, v konkurenci Hip hop člani mala skupina METANOIA - NEPREMIČNINA, pa tudi Jazz člani mala skupina PLASTIC, Hip hop mladinci MADNESS, Hip hop odrasli Brežice CAPPUCCINAS ter  konkurenci Hip hop mladinci in člani MADE TO LOVE.

Drugo mesto je v konkurenci Hip hop pionirji mala skupina zasedla skupina NEVERMIND, med Hip hop pionirji pa skupina FUTURE. Tretje mesto so med hip hop pionirjii zasedli člani skupine SWEETS. Kot so še zapisali v sporočilu, so ti rezultati odlična vzpodbuda in motivacija za pestro tekmovalno pomlad, ki je pred vrati.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

plesni klub lukec
krško
ples
fotogalerija
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja