Skip to main content
V Posavju 6.5° C Sobota, 27. 2024
25.09.2019
17:49
Foto: ePosavje.com
Krški nogometaši so v 10. krogu 2. slovenske nogometne lige gostili nogometaše iz Beltincev. Ko je že kazalo na zmago, je v zadnjem napadu zadel Hočevar in domačim odščipnil dve točki.

NK Krško : NK Beltinci Klima Tratnjek
1:1 (1:0)

Semafor:

  • 1:0 - 19. min - Čirjak (NK Krško)
  • 1:1 - 90+3.min - Hočevar (NK Beltinci Klima Tratnjek)

NK Krško:
Zalokar, Eckert, Sokler, Čirjak (od 92. Puškarić), Eller, Dadić, Mlinar (od 58. Jurečič, od 90. Regvar), Florjanc, Kendeš, Zakrajšek, Žabec.

NK Beltinci Klima Tratnjek:
Zver, Branilović, Hočevar, Mauko, Kristl, Balažic, Apatič, Raduha, Maučec (od 64. Pihler, od 87. Mörec), Sočič (od 55. Cekovski), Knežević.

Ob točki v zadnjem napadu

V 93. minuti leden tuš

KRŠKO Ko je že vse kazalo, da bo še ena zmaga ostala doma in z njo pomembne tri točke, je presekalo. Gostje so imeli zadnjo priložnost na srečanju, že globoko v 93. minuti smo bili, podaja iz kota, najvišje je skočil Hočevar, z glavo zadel v malo mrežico domačega vratarja Zalokarja in postavil končni rezultat tekme 1:1. A pojdimo od začetka ...

Krčani povedli po akciji Žabca in Čirjaka

Krčani so sicer prišli v vodstvo v 19. minuti, ko je lepo globinsko podajo Žabca odlično izkoristil Čirjak in dosegel svoj letošnji 11 zadetek. V prvem polčasu nato spremembe rezultata ni več bilo, le še deževje se je nekoliko okrepilo.

Čirjak še v prečko, Zalokar ubranil enajstmetrovko

V drugem delu so imeli domači izjemno priložnost, strel Čirjaka z levico z dobrih 20 metrov je končal v prečki gostujočega vratarja, pobudo so nato prevzeli gostje. V 75. minuti so prišli do enajstmetrovke, a je bil Zalokar uspešnejši. Rumeni so napadali in napadali, kar se jim je nato obrestovalo v že opisanem zadnjem napadu na srečanju.

(bš)

krško
nk krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi