Skip to main content
V Posavju 6.8° C Nedelja, 28. 2024
09.03.2024
08:10
Foto: NTK Dobova
Namiznoteniški klub Dobova je letos organiziral Mednarodni turnir v namiznem tenisu v Termah Čatež.

Kar 138 tekmovalcev iz Nemčije, Hrvaške, Srbije, Bosne, Avstrije, Ukrajine in Slovenije je aktivno preživelo soboto 2. 3. 2024.

Gostje so bili nastanjeni v Termah Čatež in ostalih apartmajih v Občini Brežice, ki so jih prijazno gostili od 1. do 3. 3. 2024. Prijatelji iz namiznoteniškega kluba Dobova smo jih tekom turnirja pogostili v Termah Čatež, zvečer pa v stari gostilni Cetin.

Tekmovalci so bili razporejeni v skupno sedem kategorij. Posamezne moške kategorije so bile moški do 40 let, moški od 40 do 50 let, moški od 60 do 70 let ter moški nad 70 let. Ženske so tekmovale v enotni kategoriji. Imeli smo še dve kategoriji dvojic in sicer dvojice do 50 let ter dvojice nad 50 let. Vsi tekmovalci posameznih kategorij so igrali za prehodni pokal KREŠIMIR FAŠAIĆ. Vsi tekmovalci so bili zadovoljni tako z vodenjem turnirja kakor tudi z nagradami

Fotogalerija (Foto: NTK Dobova):

Zmagovalci posameznih kategorij so se potegovali za Prehodni pokal Krešimir Fašaić. Častni član kluba Krešimir Fašaić je budno spremljal turnir in animiral igralce ter goste.

Letošnji zmagovalec prehodnega pokala je Matija Jovičič (SRB). Na koncu turnirja mu je Krešimir predal prehodni pokal in mu čestital za odlično igro.

"Zahvaljujemo se vsem, ki ste pomagali pripraviti ta turnir in igralcem, ki so prikazali mnogo namiznoteniškega znanja ter dobre volje," so zapisali v Namiznoteniškem klubu Dobova.

Vir: NTK Dobova

šport
NTK Dobova

Pridružite se nam

Poglejte tudi