Skip to main content
V Posavju 3.4° C Sobota, 27. 2024
10.11.2021
08:12
V soboto, 6. novembra 2021, so se karateisti iz Karate kluba Radeče prvič udeležili 9. Grawe Energija Cup mednarodnega WKF karate turnirja v Banja Luki.

614 tekmovalcev iz 62 držav

BANJA LUKA (BiH) Na turnirju je tekmovalo 614 tekmovalcev iz 62 klubov iz sedmih držav in s tem turnir velja za enega močnejših karate turnirjev v Bosni in Hercegovini. Radečani so bili tekmovalno zelo razpoloženi in so s štirimi izkušenimi tekmovalci dosegli kar pet odličij, kar je klub uvrstilo na končno 4. mesto v disciplini kata.

Petkrat na stopničkah

Alja Čurić je zmagala v kategoriji kata članice, Alja Kramar je osvojila drugo mesto v kategoriji deklice do 7. leta, Vili Kramar je bil drugi v katah dečki do 9 let in dečkov do 10 let, Lili Kramar je pa med kata deklicami do 12 let osvojila 3. mesto.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

Naslednjič v Banja Luko v številčnejši zasedbi

"Radečani se že veselijo naslednjega potovanja in tekmovanja v Bosno in Hercegovino zagotovo v še večji tekmovalni zasedbi izkušenih tekmovalcev. Čestitke vsem ter zahvala Občini Radeče in vsem donatorjem, ki klubu pomagajo po svojih močeh, da klub in tekmovalci lažje uresničuje svoje cilje," dodajajo v Radečah.

(eP)

borilni športi
radeče
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi