Skip to main content
V Posavju 8.6° C Sobota, 27. 2024
02.11.2023
10:27
V petek je klub prejel častno priznanje občine Brežice na področju delovanje v športu in promocije kraja, v nedeljo pa so uspešno izvedli že nov projekt.

Mednarodni badmintonski tabor

Od nedelje, 29., do torka, 31. oktobra 2023, je v Pišecah potekal mednarodni badmintonski tabor med katerimi je bilo kar 15 dobitnikov medalj na državnih prvenstvih Slovenije in Hrvaške v aktualni sezoni. Trije trenerji so se pod budnim očesom glavne trenerke Renate Horvat iz Zagreba učili novih tehnik vadb, izpopolnjevanje trenutne forme, druženju mladih igralcev ter pripravljali mlade na nov tekmovalni ciklus, ki je pred njimi.

Predvsem za mlade igralce iz Pišec je bil tabor idealna priložnost, da spoznajo delo na najvišjem nivoju saj se v klubu iz Pišec že kar nekaj časa trudijo pripeljati kakšnega vrhunskega trenerja, ki bi imel mednarodne uspehe. Tako kot je povedal predsednik, ki je hkrati tudi zadolžen za trenerski kader imajo v klubu željo, da bi zaposlili vrhunskega mednarodnega trenerja, ki pa ne bi deloval samo v Pišecah ampak bi nove talente odkrival v celotnem Posavskem športnem bazenu ter s tem naredili nakakšno Posavski badmintonsko šolo.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

Vsi so si enotni, da so Pišece idealen kraj za tovrstva druženja in nabiranje moči ker dobesedno tako kraj kot klub idealno sodelujeta. Zato bi se v klubu radi zahvalili kolektivu OŠ Maksa Pleteršnika Pišece ter KS Pišece za podporo pri takšnem projektu ter da bodo še naprej tako sodelovali.

Že v soboto pa naše člane čaka v Brežicah nov mednarodni turnir in sicer 21. mednarodno prvenstvo Pišec, ki bo v športni dvorani Gimnazije Brežice.

Badminton klub Pišece

badminton klub pišece

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja