Skip to main content
V Posavju 19.3° C Sobota, 27. 2024
14.03.2024
06:52
Foto: Fight Club Shony
V soboto, 9. marca 2024, se je v sklopu priprav na prihajajoče državno boksarsko prvenstvo, Aleks Vaš udeležil odprtih boksarskih sparingov, ki so potekali v Konex centru v Ljubljani.

V nedeljo pa smo s taekwondoisti nastopili na Pantera Kupu v Zagrebu, kjer smo v konkurenci 394 tekmovalcev iz 25 klubov iz Slovenije, Hrvaške in BiH osvojili tri zlate, tri srebrne in tri bronaste medalje.

Med osvajalci medalj velja posebej omeniti Ivo Glogovšek, ki je v konkurenci mlajših kadetinj do 48 kg osvojila zlato medaljo, Donno Vaš, ki se je po štirih zmagah in zlati medalji v kicku deklic 2017, s tremi zmagami prebila do finala tudi v borbah deklic do 24 kg, kjer je za zlato po napornih nastopih žal zmanjkalo moči in se je morala zadovoljiti s srebrom, ter Evito Koritnik, ki se je do finala v borbah deklic do 21 kg, prebila z dvema zmagama in tam žal morala priznati premoč nasprotnici.

V kategoriji kick fantje 2015 je tretjo zlato medaljo klubu prinesel Kristijan Muždekić, slednji je nastopil tudi v borbah, kjer je bil srebrn v kategoriji mlajših kadetov do 30 kg. Bronaste medalje so osvojili Darijan Muždekić (kick dečki 2017), Janis Vaš (borbe dečki do 24 kg) in Miha Tomše (borbe mlajši kadeti do 33 kg), Ameliji Koritnik in Tiji Libenšek pa je tokrat zmanjkalo malce športne sreče in sta žal ostali brez medalj.

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

Z velikim veseljem smo minuli vikend spremljali tudi olimpijski kvalifikacijski turnir v Bolgariji, na katerem si je Patrik Divković priboril nastop olimpijskih igrah v Parizu. Tako njemu, kot njegovemu trenerju Goranu iskreno čestitamo in jima želimo uspešen nastop na OI.

Prihajajoči vikend nas čaka nastop na mednarodnem boksarskem turnirju v Bratislavi, pred iztekom meseca pa bomo nastopili še na Pokalu Rogaške (karateisti) in državnem boksarskem prvenstvu, ki bo v Mariboru.

Športni pozdrav,
Fight Club Shony

fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi