Skip to main content
V Posavju 8.6° C Sobota, 27. 2024
20.02.2024
07:25
Foto: Fight club Shony
Po zelo uspešnih nastopih boksarjev Fight cluba Shony na sobotni ligi v Mariboru, so s karateisti v nedeljo nastopili na močnem mednarodnem turnirju Pokal Nestla Žganka v Velenju.

18. Pokal Nestla Žganka v Velenju

V konkurenci 648 tekmovalcev iz 88 klubov iz osmih držav so člani Fight cluba Shony v borbah osvojili dve zlati, eno srebrno in tri bronaste medalje.

V borbah članov do 75 kg je zlato medaljo osvojil Dejan Debelak, njegov uspeh pa so z zmago v dramatičnem ekipnem dvoboju z ekipo iz Mađarske dopolnile malčice (Mia Čačić, Nuša Vodopivec, Iva Glogovšek). V ekipni konkurenci malčkov so srebro osvojili srčni fantje (Žiga Dimčič, Žan Jan Boh, Alex Vinter), bronaste medalje pa so osvojili Iva Glogovšek (deklice nad 44 kg in mlajše kadetinje do 52 kg) ter Žan Jan Boh (malčki nad 39 kg).

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

"Kljub temu, da naši malčki komaj začenjajo športno pot in je bila ob njihovih nastopih na velikem tekmovanju opazna tudi predštartna trema, so tovrstne izkušnje pomemben del njihovega razvoja in sistematičnega napredka". Nova preizkušnja jih čaka že prihajajoči vikend, ko bodo svoje prve borbene nastope na Regijskem pokalnem karate tekmovanju v Polzeli zabeležili tudi naši novi mladi upi.

"Veseli nas, da se tako med otroki, kot njihovimi starši, razvija timski duh in se rojevajo nova prijateljstva, otroci pa svoj, tako telesni, kot duševni razvoj gradijo v kvalitetnem preživljanju svojega prostega časa".

Vsem staršem in podpornikom se iskreno zahvaljujemo za podporo pri realiziranju naše vizije!

fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi