Skip to main content
V Posavju 6.8° C Nedelja, 28. 2024
05.03.2024
07:49
Foto: Fight Club Shony
V soboto, 2. marca 2024, se je v Polzeli odvijalo člansko državno prvenstvo v karateju, ki se ga je udeležilo 42 tekmovalcev iz 22 slovenskih klubov.

Iz vrst Fight kluba Shony se je tekmovanja tokrat udeležil le Dejan Debelak, ki je v kategoriji borb članov do 75 kg osvojil 3. mesto.

"Glede na to, da se v klubu razvija nova generacija karateistov, ki prihajajo predvsem iz vrst najmlajših starostnih kategorij, Dejan opravi večino svojih treningov v prijateljskem klubu v Samoboru, ki se mu iskreno zahvaljujemo za sodelovanje," so zapisali v Fight Clubu Shony. Dejan je v polfinalu klonil proti Tomažu Hudalesu iz DBV Celje, katerega je na zadnji tekmi premagal, a v športu je pač tako, da je vsako tekmovanje nov list in le trenutek nezbranosti lahko odloči zmagovalca. Vsekakor Dejanu iskreno čestitamo za njegovo dolgoletno predanost karateju in prepričani smo, da se mu bo le ta v bližnji prihodnosti obrestovala z doseganjem vidnejših tekmovalnih dosežkov.

Prihajajoči vikend bodo s taekwondoisti nastopili na Pantera Kupu na Hrvaškem, potem pa sledita dva boksarska vikenda, prvi na mednarodnem turnirju na Slovaškem, naslednji pa bo zaznamoval nastop na državnem prvenstvu v olimpijskem boksu.

Športni pozdrav, Fight Club Shony

fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja