Skip to main content
V Posavju 20.8° C Nedelja, 28. 2024
07.03.2024
10:14
Fight klub Shony
Na prireditvi "Karateist leta", ki je potekala v sredo, 6.3.2024, je Iva Glogovšek prejela priznanje za najboljšo v kategoriji malčic.

V sredo, 6. marca 2024, je Karate zveza Slovenije na slovesnosti "Karateist leta" podelila priznanja najuspešnejšim športnikom preteklega leta. Med mladimi talenti je izstopala Iva Glogovšek, ki je v konkurenci 16 malčic osvojila prvo mesto v skupnem seštevku Pokala Slovenije v športnih borbah.

Izjemni dosežki Ive Glogovšek

Iva Glogovšek je v letu 2023 na treh pokalnih tekmovanjih osvojila dve zlati in eno srebrno medaljo, kar je največ v njeni konkurenci. S temi izjemnimi rezultati je potrdila svoj talent in trdo delo v športu. Drugo mesto je osvojila Polona Bajc iz Ajdovščine, tretje mesto pa Anja Milev iz Kranja.

Vzornik mladim športnikom

Iva je primer vztrajnosti in predanosti športu. Poleg karateja se udeležuje tudi treningov in tekmovanj v taekwondoju, kjer prav tako dosega odlične rezultate. Njena prizadevnost, zbranost in predanost treningu so zgled vsem mladim športnikom v klubu.

Zahvala in čestitke

Karate klub ji izreka iskrene čestitke za njen uspeh in se zahvaljuje njenim staršem za vzorno vzgojo in podporo. Iva Glogovšek s svojim delom in odnosom dokazuje, da so zagnanost, trdo delo in predanost ključni za doseganje vrhunskih rezultatov.

Karate klub in vsi, ki podpirajo mlade talente, so ponosni na Ivo in njene dosežke. Njen uspeh je dokaz, da je z vztrajnostjo in pravim pristopom mogoče doseči izjemne rezultate. Veselijo se njenih prihodnjih uspehov in ji želijo še veliko zmag na športni poti.

Vir: Fight Club Shony

karate klub
fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja