Skip to main content
V Posavju 21.2° C Nedelja, 28. 2024
14.11.2023
08:26
Foto: PK Celulozar Krško
Celulozarji zablesteli na Mednarodnem mitingu Mladost v Zagrebu. Ema Menoni osvojila več odličij, medtem ko so se tudi ostali člani ekipe odlično odrezali v močni konkurenci.

Sijajni nastopi v hrbtnem in mešanem slogu

V soboto, 11., in v nedeljo, 12. novembra 2023, je v Zagrebu potekal Mednarodni miting Mladost, katerega se je udeležilo tudi pet "Celulozarjev". V močni konkurenci si je popoldanske finalne boje skozi kvalifikacije priplavala kadetinja Ema Menoni, v katerih je bila zelo uspešna.

V soboto je v disciplini 200 m hrbtno osvojila tretje mesto v kadetski kategoriji, ker pa so kadetinje pokorile celotno konkurenco je stopila še enkrat natretjo stopničko tudi v absolutni konkurenci. Isti dan je nastopila še v kadetskem finalu na 200 m prosto in osvojila sedmo mesto.

V nedeljo se je v finale uvrstila v najkrajši in najdaljši disciplino mešanega. Na 100 m mešano je osvojila drugo mesto, na 400 m mešano pa nehvaležno četrto. Z borbenimi nastopi in nekaj osebnimi rekordi se lahko pohvalijo tudi Nina Tomše, Anja Vrščaj, Jan Kozole in Anej Krušič.

plavalni klub celulozar krško
zagreb
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi