Skip to main content
V Posavju 7.9° C Petek, 26. 2024
04.05.2019
12:58
Foto: arhiv ePosavje
Z Nogometne zveze Slovenije so v petek sporočili rezultate licenčnega postopka za klube 1. slovenske nogometne lige za sezono 2019/20.

Licenciranje nogometnih klubov

Deset oddanih vlog, krška zavrnjena

"Na prvi stopnji je bilo uspešnih devet prvoligašev, osem klubov pa si je zagotovilo tudi licenco za nastopanje v evropskih pokalih," so dodali v sporočilu. Edina zavrnjena vloga za podelitev licence za tekmovanje v 1. slovenski nogometni ligi je bila tista Nogometnega kluba Krško.

Iz krškega kluba so podali tri dodatna pojasnila

Prek spletne strani Nogometnega kluba Krško so v petek nato posredovali ti dodatna pojasnila. Kot pravijo, "odločitev ne vpliva na delovanje nogometne šole in igranje vseh mlajših kategorij igralcev, ampak samo na igranje članske ekipe v Prvi ligi Telekom Slovenije."

"Gre za odločitev na prvi stopnji"

Ob tem dodajajo, "da gre za odločitev na prvi stopnji, kjer bomo po podrobni preučitvi sklepa sprejeli odločitev o morebitni pritožbi".

Sprejeli bodo vse potrebne ukrepe in pripravili ustrezna pojasnila

In še, "v zvezi z nedavnimi dogodki znotraj NK Krško in posledičnim vplivom na pridobitev licence bomo v naslednjih dneh sprejeli vse potrebne ukrepe za pridobitev licence in ustrezna pojasnila pristojni komisiji."

(bš)

krško
nk krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi