Skip to main content
V Posavju 0.6° C Sobota, 27. 2024
26.03.2024
08:35
Foto: Fight club Shony
Na tekmovanju Rogaška Slatina Open 2024 so mladi karateisti Fight cluba Shony pokazali svoje spretnosti. Devet tekmovalcev se je borilo za uspeh, s sedmimi medaljami kot rezultatom.

Poleg nastopa na državnem prvenstvu v boksu in udeležbe dveh deklet iz Fight cluba Shony na reprezentančnih taekwondo treningih, so izkušnje v nedeljo, 24. marca 2024, na Rogaška Slatina Open 2024, pridno nabirali tudi karateisti.

Devet mladih nadobudnežev je nastopilo v športnih borbah in kar sedem se jih je povzpelo na stopničke za najboljše. Svojo prvo zlato medaljo v borbah najmlajših do 26 kg je osvojil Luka Ban, srebrne medalje so osvojili Žan Jan Boh (borbe malčki nad 39 kg), Mia Čačić (borbe malčice nad 36 kg) in Alex Vinter (borbe malčki do 30 kg), bronaste medalje pa Nuša Vodopivec (borbe malčice do 32 kg), Iva Glogovšek (borbe deklice nad 44 kg) in Žiga Dimčič (borbe malčki do 39 kg).

Maša Debelak je kljub obetavnem začetku in uvodni zmagi tokrat žal ostala brez medalje, prav tako tudi Luka Dimčič, ki je bil po rezultatu 1:1 poražen zaradi dosežene nasprotnikove prve točke.

Borce so na tekmovanju spremljali Mirna Vaš, Dejan Debelak in Saša Petković.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja